Haberler

8.KASTAMONU AHŞAP FUARI AÇILIŞ TÖRENİ

8.KASTAMONU AHŞAP FUARI AÇILIŞ TÖRENİ

Administrator 10 Ekim 2018 , Çarşamba 0 kez okundu
Kastamonu Valiliği, Kastamonu Belediyesi, Ajansımız ile Kastamonu Ağaç İşleri İmal ve Satıcılar Odası tarafından düzenlenen ve Türkiye’de ilk ahşap fuarı olma özelliği taşıyan 8. Kastamonu Ahşap Fuarı, düzenlenen törenle açıldı. “Ahşaba Hayat Verenler Burada” temasıyla organize edilen fuar açılışına Kastamonu Valisi Yaşar KARADENİZ, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı KÖYLÜ, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin BABAŞ, sivil toplum ve diğer sektör temsilcileri katıldı.
Törende açılış konuşmalarının ardından Kastamonu’ya ait “Yaş Nane Kuru Nane” isimli türküye çekilen “Ahşabın Ritmi” isimli klibin gösterimi yapıldı. Gösterim sonrasında ise Ajansımız ve Kastamonu El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Ahşap Hediyelik Eşya Tasarım” yarışmasında dereceye girenlere Vali Yaşar KARADENİZ tarafından hediyeleri takdim edildi. Ardından ekstrem sporlar arasında yer alan ‘Stihl Timbersports-Kütük Kesme’ gösterisi ile ‘maket ev yapma’ yarışması düzenlendi. Yarışmaların ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilerek fuar ziyarete açıldı.
 
Protokol üyeleri ve katılımcılar ahşap işleri, ahşap el sanatları, ahşap oymacılık, ahşap oyuncak, ahşap masa-sandalye-sehpa, ev mobilyaları, banyo ve mutfak mobilyaları, bahçe mobilyaları, kapı, masif ve endüstriyel kapı, ahşap kaplama paneli gibi birçok ürünün bir arada sergilendiği stantları gezerek, incelemelerde bulundu.
 
Kaynak  :http://www.kastamonuahsapfuari.gov.tr
Paylaş :

Etiketler: 8.kastamonu ahşap fuarı